Samen maken we het verschil

  • maaswaarden zorgplein
  • maaswaarden zorgplein
  • maaswaarden zorgplein
  • maaswaarden zorgplein
  • maaswaarden zorgplein

Alarmopvolging
Mensen willen of moeten steeds langer zelfstandig blijven wonen. Dit wordt op diverse manieren mogelijk gemaakt, bijvoorbeeld door thuishulp of aanpassingen aan de woning. Het is echter wel prettig om hulp in te kunnen schakelen als er wat gebeurt. Stichting Welzijn Pro Seniore biedt daarvoor in het Land van Heusden en Altena (en de Langstraat) al jaren de Sociale Alarmering om 24 uur per dag gedurende 7 dagen per week hulp te kunnen bieden.

Sociale Alarmering
Het systeem voor Sociale Alarmering van Bosch bestaat uit een alarmtoestel, dat is aangesloten op het telefoonnetwerk en een handzender, (pols, hals, clip) die u bij zich heeft, waar in huis u zich ook bevindt.

Wanneer u melding maakt met één druk op de knop, komt u in contact met onze centrale meldkamer in Wijkestein, Wijk en Aalburg. Dan ontstaat er een spreek-/luisterverbinding. Een professionele zorgverlener luistert en vraagt wat er aan de hand is en schat de situatie in. Deze zorgverlener stuurt de benodigde hulp naar u toe. Dit kan iemand zijn van uw eigen familie, of uw buren. Indien nodig kan ook direct professionele hulp worden ingeschakeld: de thuiszorginstelling, een huisarts, politie of brandweer.

 

Opties
Voor nog meer veiligheid en comfort kunt u extra draadloze melders laten toevoegen. Denk hierbij aan:

  • een horloge met ingebouwde handzender.
  • een valdetector- met ingebouwde handzender
  • een of meerdere draadloze rookmelders
  • een of meerdere draadloze bewegingsmelders
  • draadloze contactmelders voor ramen en deuren of een trekkoord voor badkamer en/of slaapkamer.

Let op! Deze opties zijn niet standaard en zitten niet verwerkt in het maandelijks tarief.

  
 alarmeringsapparaat 225px
 Alarmeringsapparaat

 

Wat kost het?
Het abonnementsgeld bedraagt € 14,50 per maand. Er worden geen voorrijd- of installatiekosten berekend. U krijgt bij de installatie duidelijke instructie en korte tijd later komt onze medewerker nogmaals bij u om eventuele vragen te beantwoorden.

Indien u kunt (laten) aantonen dat u een medische indicatie heeft voor sociale of mobiele alarmering komt u wellicht in aanmerking voor een vergoeding via uw (aanvullende) ziektekostenverzekering. We bekijken graag met u of u hiervoor in aanmerking komt.

Tenslotte
Gun uzelf het veilige gevoel dat u altijd om hulp kunt vragen. Mantelzorgers op hun beurt weten dan dat als er wat gebeurt, de nodige hulp wordt geboden.
Bel voor inlichtingen vrijblijvend Stichting Welzijn Pro Seniore of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contactgegevens
Stichting Welzijn Pro Seniore
Azaleastraat 26M
4261 CW  Wijk en Aalburg

T 0416-697710 of 06-20489235
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.st-welzijnproseniore.nl

 alarmering