Samen maken we het verschil

  • maaswaarden zorgplein
  • maaswaarden zorgplein
  • maaswaarden zorgplein
  • maaswaarden zorgplein
  • maaswaarden zorgplein

De betrokkenheid van uw familie en andere naasten is bijzonder waardevol tijdens uw verblijf in een van de locaties van Zorgplein Maaswaarden. Het is uw thuis en daar horen uw naasten ook bij. We betrekken graag uw familie en ook, als u dat wenst, uw vriend, vriendin, buurman of -vrouw.

Wat kan familie betekenen voor u en onze andere bewoners?
Onze medewerkers in de Notenhoff en Wijkestein geven u als bewoner zorg op een professionele manier. Zij verzorgen, verplegen, behandelen en begeleiden u. Daar naast bieden zij u ook gezelligheid en aandacht die voor u net zo waardevol is. Hierbij kan uw familie en naasten nog voor extra aandacht zorgen vanuit de unieke positie die hij of zij voor u heeft. Familie en vrienden staan dicht bij u, kennen u vaak al langer en wetendaarom nog beter waar u behoefte aan heeft. Tijdens een bezoek kunt u samen een activiteit ondernemen, zoals een spel spelen, samen de maaltijd gebruiken, koffie drinken in het restaurant, een wandeling maken, nagels lakken etc.

Uw naasten zijn ook altijd van harte welkom in de algemene huiskamers, als ze willen kunnen ze daar een helpende hand bieden met bijvoorbeeld koffie zetten of de vaatwasser uitruimen, maar ook de krant voorlezen. Alles mag, niets moet.

Heeft u of uw familie of kennis ideeën, vragen of tips? Schroom niet en laat het onze medewerkers weten.