Samen maken we het verschil

  • maaswaarden zorgplein
  • maaswaarden zorgplein
  • maaswaarden zorgplein
  • maaswaarden zorgplein
  • maaswaarden zorgplein

Medewerkers

Werken bij Zorgplein Maaswaarden betekent deel uitmaken van een betrokken organisatie. We kennen elkaar, de lijnen zijn kort. Belangrijke graadmeter voor een prima werksfeer!

logo erkend leerbedrijf

Bij Zorgplein Maaswaarden zijn ruim 280 personeels­leden in dienst. Deskundigheid, vakbekwaamheid en de juiste beroepshouding zijn de belangrijkste criteria bij de selectie van nieuwe medewerkers. Elke medewerker ontvangt een (leer-)/ arbeidsovereenkomst of oproepovereenkomst.

Arbeidsvoorwaarden zijn geregeld conform de CAO Verzorgings- Verpleeghuizen & Thuiszorg (VVT)
Deze ligt op alle afdelingen ter inzage. Iedere nieuwe medewerker krijgt een persoonlijke introductie.

Zorgplein Maaswaarden is een organisatie die continue wil leren van haar eigen ervaringen. Dit doen we onder andere met een actief scholingsbeleid. Onze verzorgende en verpleegkundige medewerkers worden jaarlijks (bij)geschoold in verpleegtechnisch handelen, de zogenaamde BIG-scholing (Beroepen Individuele Gezondheidszorg) om ervoor te zorgen dat medewerkers deskundig zijn en blijven.

Zorgplein Maaswaarden biedt verder diverse opleidingsmogelijkheden voor schoolverlaters, herintreders, leerlingen en nieuwe medewerkers. Zowel BBL als BOL trajecten zijn mogelijk.

 

medewerkers1

medewerkers2