Samen maken we het verschil

  • maaswaarden zorgplein
  • maaswaarden zorgplein
  • maaswaarden zorgplein
  • maaswaarden zorgplein
  • maaswaarden zorgplein

Vrijwilligers

Individuele keuzes van de cliënt staan centraal in de zorg- en dienstverlening bij Zorgplein Maaswaarden. Het ervaren van kwaliteit van leven is voor iedereen anders en daarom lopen de wensen uiteen. We hechten veel waarde aan deze individuele wensen om iedereen een passende kwaliteit van leven te bieden.

Onze medewerkers helpen u als cliënt met het maken van keuzes door goed te luisteren en door te vragen naar uw persoonlijke interesses. Hierdoor kunnen wij ondersteuning op maat maken en invullen met behulp van uw mantelzorgers en onze vrijwilligers of medewerkers.

Door de gezamenlijke inzet, ervaring, deskundigheid en creativiteit van uzelf als cliënt, van uw mantelzorgers, familieleden, kennissen en onze vrijwilligers en medewerkers kunnen we de kwaliteit van leven voor u passend houden.

Ter ondersteuning van het welbevinden van onze cliënten hebben we veel hulp van vrijwilligers. Zij ondersteunen ons bij de maaltijden in het restaurant, bij activiteiten, maken een praatje maken, gaan graag mee wandelen, halen oud papier op, enzovoort. Vrijwilligers zijn onmisbaar voor Zorgplein Maaswaarden. Ze ondersteunen ons, maar vooral onze cliënten in de dagelijkse dienstverlening.

Vrijwilligers dragen de verantwoordelijkheid voor hun eigen taken, de gemaakte afspraken zijn vastgelegd in een overeenkomst. De eindverantwoordelijkheid ligt altijd bij een professionele medewerker.

U kunt informatie krijgen over het vrijwilligerswerk binnen Zorgplein Maaswaarden bij onze vrijwilligerscoördinator: Bert Noorloos. 
Tel: 0416-698400 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

pdfVacatures vrijwilligers