Samen maken we het verschil

  • maaswaarden zorgplein
  • maaswaarden zorgplein
  • maaswaarden zorgplein
  • maaswaarden zorgplein
  • maaswaarden zorgplein

Aanleunwoningen

Munnikenstate
Appartementencomplex Munnikenstate bestaat uit 27 zelfstandige appartementen voor bewoners met of zonder woonzorgindicatie. Munnikenstate grenst aan het dienstencentrum zorgplein waardoor u een aantal faciliteiten dichtbij huis vindt.

Kronenburg                                                                
Appartementencomplex Kronenburg is gevestigd aan de Azaleastraat in Wijk en Aalburg en bestaat uit 28 zelfstandige appartementen. Als bewoner kunt u gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimte.

Eijkenhof
Appartementencomplex Eijkenhof heeft 17 koop- en 25 huurappartementen en ligt aan de Fresiastraat in Wijk en Aalburg, direct naast Zorgcentrum Wijkestein.

Omdat er in de Eijkenhof zowel koop- als huurwoningen zijn, is er een vereniging van eigenaren (VvE) actief. Woonservice Meander is beheerder van VvE de Eijkenhof.

Inschrijving
Om in aanmerking te komen voor een woning in appartementencomplex Eijkenhof, Kronenburg of Munnikenstate moet u ingeschreven staan als woningzoekende bij Woongaard. Op het moment dat een woning beschikbaar komt, zal stichting Woonservice Meander deze aanbieden via Woongaard. Als dit is aangegeven in de advertentie, hebben woningzoekende met een woonzorgindicatie voorrang.

 aanleunwoningen