Samen maken we het verschil

  • maaswaarden zorgplein
  • maaswaarden zorgplein
  • maaswaarden zorgplein
  • maaswaarden zorgplein
  • maaswaarden zorgplein

Logeren

Bij Zorgplein Maaswaarden kunt u ook logeren. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u voor logeren kiest. Bijvoorbeeld omdat u na een operatie nog moet aansterken of omdat uw mantelzorger even niet beschikbaar is tijdens een vakantieperiode.
koffer

Voor de dagelijkse verzorging staan we dag en nacht klaar met een enthousiast en deskundig team. Aandacht en geborgenheid staan centraal. We besteden aandacht aan een goede sfeer en uw eigen leefwereld.

Eten en drinken
Als u bij ons komt logeren dan verzorgen wij al uw maaltijden, inclusief koffie en thee.

Zorg op maat
Vóór aanvang van het logeren maken we samen met u een inventarisatie van de zorg die u wilt en nodig heeft. Op deze manier kunnen we u zo goed mogelijk verzorgen en begeleiden. Voor medische zorg is uw eigen huisarts verantwoordelijk. Het medische beleid van de huisarts zetten wij bij Zorgplein Maaswaarden voort.

De kosten
Als u een indicatie voor een eerstelijnsverblijf heeft, vergoedt uw zorgverzekeraar de zorg en het verblijf. Heeft u een verblijfsindicatie, dan worden zorg en verblijf vergoed door de Wet Langdurige Zorg (Wlz). U betaalt daarbij een eigen bijdrage afhankelijk van uw inkomen. Maar ook zonder indicatie kunt u bij ons verblijven.