Huishoudelijke thuiszorg

Informatie

Wij willen graag dat u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kan blijven wonen. In uw eigen huis en in uw eigen vertrouwde omgeving. Daar waar u het meest prettig woont. Zelfstandig wonen betekent uiteraard niet dat u alles zelf moet doen. U doet wat u kan en wij helpen u waar hulp gewenst is. Heeft u bijvoorbeeld hulp nodig bij het schoonmaken, opruimen of andere huishoudelijke taken? Onze medewerkers huishoudelijke thuiszorg komen graag bij u langs.

Uw hulp in huis
Kunt u hulp in huis gebruiken? Onze medewerkers huishoudelijke thuiszorg kunnen u in de volle breedte ondersteunen. Afwassen, opruimen, stofzuigen,  badkamer poetsen, schoonmaken, wassen, strijken, bed opmaken; we doen het allemaal. Uiteraard is er ook altijd tijd voor een praatje of een luisterend oor. Want wij begrijpen dat hulp in huis niet alleen gaat om het uitvoeren van huishoudelijke taken. Het gaat er vooral ook om dat u gehoord, gezien en begrepen wordt. Samen kijken wij wat u nodig heeft om zo zelfstandig mogelijk te kunnen blijven wonen.

Hoe vraagt u huishoudelijke thuiszorg aan?
Wij bieden huishoudelijke thuiszorg aan in de gemeente Altena. Woont u in de gemeente Altena en wilt u huishoudelijke thuiszorg aanvragen? Dan kunt u uw aanvraag indienen via het Wmo-loket van uw gemeente.

Deel pagina op

Onze andere diensten

Vragen over huishoudelijke thuiszorg?

Heeft u een vraag over huishoudelijke thuiszorg of wilt u meer weten over de huishoudelijke taken die wij aanbieden? Neem contact op via onderstaande button en dan helpen wij u graag verder.

Cliëntservice