Verzorging en verpleging aan huis

Heeft u verzorging of verpleging nodig, maar wilt u zo lang mogelijk in uw eigen huis blijven wonen? Ook thuis staan onze medewerkers voor u klaar. U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week bij ons terecht voor thuiszorg. Zo krijgt u altijd de zorg die u nodig heeft én kunt u toch thuis blijven wonen in u eigen vertrouwde omgeving.

Om thuiszorg te ontvangen en vergoed te krijgen is een indicatie nodig. De wijkverpleegkundige kan deze indicatie stellen. Tijdens een intakegesprek wordt samen met u de zorgvraag in kaart gebracht, om daarna te bepalen welke ondersteuning het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Thuiszorg en mantelzorg
Om veilig thuis te blijven wonen, is het belangrijk dat de zorg en ondersteuning die u krijgt afgestemd is op uw behoefte. Vaak is hulp dichtbij en vervullen kinderen, familie, buren of vrienden de rol als mantelzorger. Zij helpen met kleine dingen zoals boodschappen doen, maar soms ook voor verdere zorg. Dat is erg waardevol, maar in veel gevallen is er meer ondersteuning nodig om deze zorg te kunnen geven en vooral vol te houden. Onze thuiszorgmedewerkers hebben hier oog voor en doen er alles aan om u zoveel mogelijk te ondersteunen en samen naar een passende oplossing te zoeken.

Verzorging en verpleging
Onze verzorgenden en verpleegkundigen helpen u thuis waar nodig. Bijvoorbeeld bij het aan- en uitkleden, wassen en douchen, toedienen van medicatie, advies bij hulpmiddelen en het leren omgaan met een ziekte of handicap. Daarnaast zijn we er ook voor mensen die thuis willen sterven of wanneer per direct zorg noodzakelijk is. Wij staan dag en nacht voor u klaar om u de zorg te bieden die u nodig heeft. Dat doen wij altijd in overleg met uw netwerk. Zodat u altijd de juiste zorg krijgt.

Vragen over thuiszorg?

Heeft u een vraag over thuiszorg of wilt u weten wat voor uw situatie de beste oplossing is? Neem contact op via onderstaande button en dan helpen wij u graag verder.

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met onze wijkverpleegkundigen, telefoon: 0416 698400 of mailen naar: wijkverpleegkundigenemz@maaswaarden.nl. Voor vragen, advies of begeleiding rondom dementie kunt u contact opnemen met Jolanda Böckting of Anoeska van den Bogaard, casemanagers dementie, telefoon: 0416 698400 of mailen naar: t.mosselman@maaswaarden.nl, j.böckting@maaswaarden.nl of a.vandenbogaard@maaswaarden.nl.

Clientservice

terug naar zorgaanbod

Deel pagina op