1. Home
  2. Werken en leren bij
  3. Opleidingen

Stage en opleidingen

Ben jij op zoek naar een leuke en professionele stage- of opleidingsplaats met alle ruimte om je te ontwikkelen? Kies dan voor een stage of opleiding in de ouderenzorg bij Maaswaarden. Je kunt stagelopen of een BBL-traject volgen op onze locaties in Wijk en Aalburg en Andel of binnen een thuiszorgteam. Ook bieden we diverse mogelijkheden voor zij-instromers. Dus waar je interesse ook ligt, er is altijd een plek die jou verder brengt!

Een stage of opleiding bij Maaswaarden
Maaswaarden is een SBB erkend opleidingsbedrijf voor diverse mbo-opleidingen. De meeste leerlingen komen van het Koning Willem I College of het Hoornbeeck College. Als stagiair of leerling ben je echt onderdeel van het team. Je draagt bij aan een betekenisvol leven, krijgt de ruimte om met ideeën te komen én werkt aan je eigen ontwikkeling. Je wordt ook goed begeleid. Samen kijken we wat jij wil leren en waarin je wil groeien. Het is fijn als je interesse hebt in de ouderenzorg en als je je kunt inleven in bewoners en cliënten. We zoeken betrokken en enthousiaste leerlingen die samen met collega’s de zorg bieden die je zelf wil krijgen, die collegiaal zijn en waar je op kunt bouwen.

Stageplaatsen
Wij bieden verschillende stagemogelijkheden. Ben je BOL-student met een vmbo-diploma op zak en wil je doorstromen naar een vervolgopleiding in de zorg of heb je een zorgdiploma op een lager mbo-niveau? We hebben stageplaatsen voor de opleidingen verzorgende IG – Medewerker Maatschappelijke Zorg, persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen niveau 3 en verpleegkunde en gespecialiseerd begeleider specifieke doelgroepen niveau 4. Als hbo-v’er kun je elk jaar bij ons terecht voor een intramurale of extramurale stageplaats. Zit je op het vmbo, de praktijkschool of het voortgezet speciaal onderwijs of volg je een hbo- of wo-opleiding in een andere richting dan de zorg? Dan kijken we samen of we je een passende stageplaats kunnen bieden.

Opleidingsplaatsen
Wij hebben opleidingsplaatsen voor BBL-studenten en zij-instromers, waarbij wij samen werken met lefgozer.nu. Als BBL-student kom je bij ons in dienst. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor minimaal 24 uur in de week. Je gaat één dag in de week naar school en de andere dagen loop je je beroepspraktijkvorming (BPV) bij Maaswaarden. Je maakt deel uit van één van onze teams zodat je kunt leren in de praktijk. Maaswaarden neemt ook deel aan het Lefgozertraject voor wie zich wil laten omscholen naar de ouderenzorg of thuiszorg. Als lefgozer kom je bij ons in dienst en doorloop je een versnelde opleiding van 18 maanden op minimaal niveau 3. Wil je je aanmelden als lefgozer of meer informatie? Kijk dan op: www.lefgozer.nu.

Interesse in een stage of opleiding?

Heb je interesse in een stage of opleiding bij Maaswaarden of heb je nog een paar vragen? Neem contact op via onderstaande button en dan helpen wij je graag verder! Je kunt ook contact opnemen met onze praktijkopleiders. Je kunt mailen naar: opleidingen@maaswaarden.nl of bellen naar: 0416 698 400.

Gerelateerd