Fysiotherapie

Fysiotherapie is een belangrijke vorm van zorg die zich richt op het behandelen en voorkomen van klachten van het lichaam. Bij Maaswaarden wordt een fysiotherapeut ingeschakeld door de specialist ouderengeneeskunde.
De fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in de zorg voor de ouder wordende mens, ook als het gaat om complexe gezondheidsproblematiek. Denk aan o.a. een beroerte, Parkinson, en Alzheimer.

De fysiotherapeuten van Maaswaarden werken nauw samen met andere zorgverleners, zoals de specialist ouderengeneeskunde, logopedist en ergotherapeut om zo de best mogelijke zorg te bieden. De rapportage van de behandelingen wordt bijgehouden in het ECD (Elektronisch Cliëntendossier).

Voor bewoners van de Notenhoff en Wijkestein met een indicatie voor langdurige zorg (Wlz) is fysiotherapie onderdeel van de zorg en behandeling die zij krijgen. Hier worden dus geen extra kosten voor in rekening gebracht.

Deel pagina op

Vragen over verpleeghuiszorg?

Heeft u een vraag over verpleeghuiszorg of wilt u meer weten over één van onze verpleegafdelingen? Neem contact op via onderstaande button en dan helpen wij u graag verder

Cliëntservice