Stage en opleidingen

Ben jij op zoek naar een leuke en professionele stage- of opleidingsplaats met alle ruimte om je te ontwikkelen? Kies dan voor een stage of opleiding in de ouderenzorg bij Maaswaarden. Je kunt stagelopen of een BBL-traject volgen op onze locaties in Wijk en Aalburg en Andel of binnen een thuiszorgteam. Ook bieden we diverse mogelijkheden voor zij-instromers. Dus waar je interesse ook ligt, er is altijd een plek die jou verder brengt!

Een stage of opleiding bij Maaswaarden
Maaswaarden is een SBB erkend opleidingsbedrijf voor diverse mbo-opleidingen. De meeste leerlingen komen van het Koning Willem I College of het Hoornbeeck College. Als stagiair of leerling ben je echt onderdeel van het team. Je draagt bij aan een betekenisvol leven, krijgt de ruimte om met ideeën te komen én werkt aan je eigen ontwikkeling. Je wordt ook goed begeleid. Samen kijken we wat jij wil leren en waarin je wil groeien. Het is fijn als je interesse hebt in de ouderenzorg en als je je kunt inleven in bewoners en cliënten. We zoeken betrokken en enthousiaste leerlingen die samen met collega’s de zorg bieden die je zelf wil krijgen, die collegiaal zijn en waar je op kunt bouwen.

Stageplaatsen
Wij bieden verschillende stagemogelijkheden. Ben je BOL-student met een vmbo-diploma op zak en wil je doorstromen naar een vervolgopleiding in de zorg of heb je een zorgdiploma op ander mbo-niveau? We hebben stageplaatsen voor de opleidingen verzorgende IG – Medewerker Maatschappelijke Zorg, persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen niveau 3 en verpleegkunde en gespecialiseerd begeleider specifieke doelgroepen niveau 4.
Als hbo-v’er kun je elk jaar bij ons terecht voor een intramurale of extramurale stageplaats.

Duurt jouw stage één maand of langer? Dan heb je recht op een stagevergoeding. De hoogte van jouw stage vergoeding is bepaald in de CAO VVT.

Lefgozertraject
Heb je interesse in het Lefgozertraject? We helpen je graag verder!
Je kunt mailen naar opleidingen@maaswaarden.nl of bellen naar: 0416-698 400. Nieuwsgierig naar meer? Lees het succes verhaal van Tamara hier of kijk op www.lefgozer.nu.

Snuffelstage en/of maatschappelijke stage bij Maaswaarden ouderenzorg 
Zit je op het vmbo, de praktijkschool of het voortgezet speciaal onderwijs of volg je een hbo- of wo-opleiding in een andere richting dan de zorg? Vul onderstaand stageformulier in. Dan kijken we samen of we je een passende stageplaats kunnen bieden.

Goed om te weten:

 • Aanvraag snuffelstage en/of maatschappelijke stage dient minimaal 4 weken voor aanvang stage binnen te zijn;
 • Snuffelstage en/of maatschappelijke stage vindt niet plaats in de zorg ivm privacy van onze bewoners. Dit houdt in dat je niet meeloopt tijdens de lichamelijke verzorging van onze bewoners;
 • Tijdens een snuffelstage en/of maatschappelijke stage kom je niet in aanmerking voor een financiële vergoeding;
 • Voor aanvang van je snuffelstage en/of maatschappelijke stage ontvangen wij graag een getekende overeenkomst die via school verstrekt wordt.
Aanvraag (snuffel)stage

Aanvraag (snuffel)stage

  *Met persoonsgegevens zal zorgvuldig om worden gegaan.

  Opleidingsplaatsen
  Wij hebben opleidingsplaatsen voor BBL-studenten en zij-instromers, waarbij wij samen werken met lefgozer.nu. Als BBL-student kom je bij ons in dienst. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor minimaal 24 uur in de week. Je gaat één dag in de week naar school en de andere dagen loop je je beroepspraktijkvorming (BPV) bij Maaswaarden. Je maakt deel uit van één van onze teams zodat je kunt leren in de praktijk.

  Interesse in een stage of opleiding?

  Heb je interesse in een stage of opleiding bij Maaswaarden? Vul dan het (snuffel)stage formulier in. Heb je nog een paar vragen? Neem contact op via onderstaande button en dan helpen wij je graag verder! Je kunt ook contact opnemen met onze praktijkopleiders. Je kunt mailen naar: opleidingen@maaswaarden.nl of bellen naar: 0416 698 400.

  Gerelateerd