Psychogeriatrische verpleegafdeling de Haven

Verpleegafdeling de Haven is er voor ouderen met een psychische hulpvraag, zoals alzheimer. Wanneer u hiermee te maken heeft, is het belangrijk dat er altijd hulp in de buurt is. Daarom bieden wij cliënten 24 per dag zorg, bescherming en verpleging. Zo staan onze medewerkers dag en nacht voor u klaar.

32 appartementen, 3 woongroepen
De Haven bestaat uit 32 appartementen. Iedere cliënt heeft een eigen appartement, maar woont met andere cliënten samen op een woongroep. Op de Haven bent u dus nooit alleen. In totaal zijn er drie woongroepen. Elke woongroep heeft een eigen gezellige huiskamer, een fijne plek om samen te komen en een vaste groep gespecialiseerde medewerkers. Door te werken met een vaste groep leren wij u echt kennen en weten wij precies wat u nodig heeft.

Zoals u gewend bent
Wij vinden het belangrijk dat u kunt leven zoals u dat wilt en gewend bent. Dat houdt in dat we uw thuissituatie als uitgangspunt nemen en het dagritme van thuis zoveel mogelijk aanhouden. Dat voelt niet alleen vertrouwd, het heeft ook een positieve invloed op uw gezondheid.

Adres en contact
Psychogeriatrische verpleegafdeling
de Haven

Azaleastraat 26
4261 CW Wijk en Aalburg
info@maaswaarden.nl
Telefoon 0416 – 698400

Bekijk onze behandelingen:

Deel pagina op

Gerelateerd

Vragen over verpleegafdeling de Haven?

Heeft u een vraag over verpleegafdeling de Haven of wilt u meer weten over psychogeriatrische verpleeghuiszorg? Neem contact op via onderstaande button en dan helpen wij u graag verder.

Cliëntservice