1. Home
  2. Zorgaanbod
  3. Verpleeghuiszorg

Verpleeghuiszorg

Wij vinden het belangrijk dat u kunt leven zoals u dat wilt. Ook met een hulpvraag. Om u de zorg te bieden die bij u past, kijken we eerst naar wat u zelf kan en wat u aan ondersteuning en zorg nodig heeft. Wanneer blijkt dat extra zorg of aandacht noodzakelijk is, dan kunt u gebruikmaken van onze verpleeghuiszorg. Wij beschikken hiervoor over meerdere kleinschalige verpleegafdelingen. Zo zijn we altijd dichtbij als dat nodig is.

De zorg die u nodig heeft
Op onze verpleegafdelingen bieden we verschillende vormen van verpleeghuiszorg aan. U kunt bij ons terecht voor somatische verpleeghuiszorg, wanneer u lichamelijke klachten heeft die horen bij het ouder worden. Maar wij bieden u ook psychogeriatrische zorg als blijkt dat u 24 uur per dag zorg, bescherming en verpleging nodig heeft. Bijvoorbeeld wanneer u te maken heeft met psychische problemen, zoals alzheimer. Samen met u kijken we welke zorg het beste aansluit op uw hulpvraag.

Deel pagina op

Gerelateerd

Vragen over verpleeghuiszorg?

Heeft u een vraag over verpleeghuiszorg of wilt u meer weten over één van onze verpleegafdelingen? Neem contact op via onderstaande button en dan helpen wij u graag verder

Cliëntservice