Psychogeriatrische verpleegafdeling de Zwaan

Op verpleegafdeling de Zwaan helpen we ouderen met een psychische hulpvraag. Hier bieden wij cliënten 24 per dag zorg, bescherming en verpleging, zodat hulp altijd in de buurt is. Omdat geen hulpvraag hetzelfde is, bieden wij zorg op maat. Wij kijken eerst samen met u wat u nodig heeft en welke zorg het beste bij u past.

Iedere cliënt een eigen appartement
Afdeling de Zwaan bestaat uit 19 ruime appartementen. Elk appartement beschikt over een eigen douche en toilet. Als cliënt woont u samen met andere cliënten op een woongroep. Dat is wel zo gezellig en zorgt ervoor dat u zich niet snel alleen voelt. De verpleegafdeling bestaat uit twee kleine woongroepen. Elke woongroep heeft een eigen huiskamer waar cliënten samen komen. Bijvoorbeeld om samen te eten of te drinken of om gezamenlijk aan activiteiten deel te nemen.

Zoals u gewend bent
Wij vinden het belangrijk dat u kunt leven zoals u dat wilt en gewend bent. Dat houdt in dat we uw thuissituatie als uitgangspunt nemen en het dagritme van thuis zoveel mogelijk aanhouden. Dat geeft rust, voelt vertrouwd en het heeft bovendien een positieve invloed op uw gezondheid.

Adres en contact
psychogeriatrische verpleegafdeling
de Zwaan

Nachtegaallaantje 1
4281 PN Andel
info@maaswaarden.nl
Telefoon 0416 – 698400

Bekijk onze behandelingen:

Deel pagina op

Gerelateerd

Vragen over verpleegafdeling de Zwaan?

Heeft u een vraag over verpleegafdeling de Zwaan of wilt u meer weten over psychogeriatrische verpleeghuiszorg? Neem contact op via onderstaande button en dan helpen wij u graag verder.

Cliëntservice