Cliëntenraad Maaswaarden ouderenzorg zoekt nieuwe leden

De cliëntenraad van Maaswaarden Ouderenzorg is op zoek naar nieuwe leden!

Wat doen we?

Samen met de bestuurder komen we één keer per zes weken op dinsdag-ochtend samen om te praten over het reilen en zeilen binnen Maaswaarden Ouderenzorg. Dat kan over van alles gaan: het beleid, de zorg, activiteiten binnen Maaswaarden, het schoonmaken, de maaltijden, de inrichting binnen de locaties, de buitenruimtes, veiligheid e.d., kortom alles wat in belang is voor onze bewoners.

Wie zoeken we?

Bewoners, mantelzorgers of vrijwilligers die het leuk vinden om samen met ons en de bestuurder mee te praten over onderwerpen die van belang zijn voor alle bewoners van Maaswaarden Ouderenzorg.

Interesse?
Als u interesse heeft om deel uit te maken van de cliëntenraad, dan kunt u dat laten weten aan de ambtelijk secretaris van de cliëntenraad, Angela van Keulen. U kunt haar telefonisch bereiken op (06) 14 52 77 69 of u kunt een email sturen naar a.vankeulen@maaswaarden.nl zodat zij contact met u kan opnemen.

Nadat u heeft laten weten interesse te hebben in de cliëntenraad van Maaswaarden Ouderenzorg, nodigen wij u graag uit om kennis met ons te maken en zullen wij in een gesprek nader toelichten wat we doen. Ook kunt u dan uw vragen stellen over de cliëntenraad.

Wij hopen van u te horen.

 

terug naar nieuws

Deel pagina op

Gerelateerd

Moreel café Maaswaarden ouderenzorg
Nieuws

Moreel café groot succes!

Op woensdag 25 januari heeft het eerste moreel café plaatsgevonden over het opendeuren beleid van Maaswaarden ouderenzorg. Er zijn zowel…
Nieuws

Zet eens een andere bril op!

Maaswaarden ouderenzorg is in samenwerking met huisartsenpraktijk Wijk en Aalburg gestart met de inzet van de Smartglasses. Met deze slimme…