Langer Actief Thuis (LAT)

Het programma Langer Actief Thuis is erop gericht om u zo lang en zelfstandig mogelijk in uw eigen woning te laten functioneren. Uiteraard met de ondersteuning die u nodig heeft. We gaan uit van uw mogelijkheden en bieden begeleiding om deze optimaal te benutten.

Een implementatieteam, bestaande uit een (wijk) verpleegkundige, een fysiotherapeut, een ergotherapeut en medewerkers van de wijkverpleging, bepalen samen met u de doelen waaraan u gaat werken. De nadruk ligt op het optimaliseren van uw zelfredzaamheid. Hiernaast ziet u welke stappen worden doorlopen.

Het programma duurt maximaal 12 weken. Zijn er na het traject zorg gerelateerde activiteiten die u niet zelfstandig uit kunt voeren? Dan krijgt u hulp van de wijkverpleging. Klik hier voor de informatiebrochure Langer Actief Thuis (LAT).

Vragen over het programma Langer Actief Thuis?

Heeft u een vraag over thuiszorg of wilt u weten wat voor uw situatie de beste oplossing is? Neem contact op via onderstaande button en dan helpen wij u graag verder.

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met onze wijkverpleegkundigen, telefoon: 0416 698400 of mailen naar: wijkverpleegkundigenemz@maaswaarden.nl. Voor vragen, advies of begeleiding rondom dementie kunt u contact opnemen met Jolanda Böckting, Anoeska van den Bogaard of Trudie Mosselman, casemanagers dementie, telefoon: 0416 698400 of mailen naar: t.mosselman@maaswaarden.nl, j.böckting@maaswaarden.nl of a.vandenbogaard@maaswaarden.nl.

Clïentservice

terug naar zorgaanbod

Deel pagina op