Maaswaarden ouderenzorg gaat verder als Maaswaarden, zorg met het hart.

Maaswaarden ouderenzorg, voorheen bekend als Zorgplein Maaswaarden zal vanaf 1 februari een nieuwe fase ingaan en verder gaan onder de naam Maaswaarden, zorg met het hart.

In 2021 onderging Maaswaarden al een naamswijziging van Zorgplein Maaswaarden naar Maaswaarden ouderenzorg, om de focus te leggen op het bieden van hoogwaardige zorg aan ouderen. Gedurende de afgelopen 2 jaar hebben we echter ervaren dat Maaswaarden veel meer doet dan alleen ouderen met een zorgvraag ondersteunen.

Na zorgvuldige overweging hebben we daarom besloten om verder te gaan als Maaswaarden, zorg met het hart, een naam die de zorgdiensten van de organisatie weerspiegelt.

Het is belangrijk te benadrukken dat ondanks de wijziging, alle diensten die Maaswaarden levert ongewijzigd blijven. Maaswaarden blijft zich inzetten voor het leveren van kwalitatieve en persoonlijke zorg aan iedereen die behoefte heeft aan ondersteuning op zorg en welzijnsgebied.

Liselotte van Bokhoven, bestuurder van Maaswaarden zegt: “De naam Maaswaarden, zorg met het hart, weerspiegelt niet alleen de zorg die we bieden aan ouderen, maar ook aan iedereen die op zoek is naar liefdevolle zorg en ondersteuning. Onze toewijding aan kwaliteit en persoonlijke zorg blijft onveranderd, en we kijken ernaar uit om samen met de nieuwe locaties in Nieuwendijk en Werkendam de gehele gemeente Heusden en Altena te dienen

terug naar nieuws

Deel pagina op

Gerelateerd

Nieuws

Maaswaarden ouderenzorg wint CZ Zorgprijs

Hoera! Op locatie Wijkestein hebben ze de CZ Verwenzorgprijs gewonnen. Onze lieve bewoners worden binnenkort getrakteerd op een leuke activiteit.…
Nieuws

Blijft u gezellig mee-eten?

Vindt u het leuk om regelmatig met uw partner/ familie lid mee te eten? Om de ambiance tijdens de maaltijd…