Maaswaarden ouderenzorg presenteert ambitieus ondernemingsplan voor de komende jaren

Maaswaarden ouderenzorg heeft haar nieuwe ondernemingsplan gepresenteerd. Het plan bevat ambitieuze doelen voor de komende jaren, waarmee de organisatie haar positie in de regio verder wil versterken.

Het ondernemingsplan is tot stand gekomen na uitgebreide gesprekken met vrijwilligers, medewerkers en andere belanghebbenden. Hierdoor is het plan goed afgestemd op de behoeften van de doelgroep en kan Maaswaarden ouderenzorg optimaal inspelen op de veranderingen in de maatschappij.

In het nieuwe ondernemingsplan ‘’Samen op weg naar 2027’’ staat levensgeluk, leren, ontwikkelen en vernieuwen, bestaansrecht en groei en Leiderschap centraal.

Maaswaarden ouderenzorg is ervan overtuigd dat persoonlijke aandacht, sociale interactie, autonomie, en een veilige en comfortabele omgeving, ten goede komt aan iemands levensgeluk. Door bewoners en cliënten persoonlijke aandacht te geven zullen er persoonlijke gesprekken ontstaan en worden gevoelens beter begrepen.

Naast welzijn zet Maaswaarden ouderenzorg zich actief in op leren, ontwikkelen en vernieuwen. Het zorglandschap is voortdurend in beweging en Maaswaarden ouderenzorg wil hierop anticiperen door medewerkers te stimuleren zich continu te ontwikkelen. Dit komt niet alleen ten goede aan de medewerkers zelf, maar ook aan de kwaliteit van zorg die Maaswaarden ouderenzorg biedt aan haar cliënten.

‘’Het is een uitdaging om als kleine organisatie te kunnen groeien en een zelfstandig werkende organisatie te zijn. Zo willen wij een toonaangevende organisatie blijven op het gebied van ouderenzorg en hebben daarom een ambitieus groeiplan opgesteld. Naast het creëren van een brede financiële basis is het groeiplan gericht op het versterken van de positie in de regio en het uitbreiden van het zorgaanbod.

Het ondernemingsplan is ambitieus, maar wij zijn ervan overtuigd dat de gestelde doelen haalbaar zijn. Door continu te blijven investeren in kwaliteit, samenwerking en medewerkers, hopen we onze positie in de regio verder te versterken.’’ ’’ Aldus Liselotte van Bokhoven, bestuurder van Maaswaarden.

Benieuwd naar het nieuwe ondernemingsplan van Maaswaarden ouderenzorg? Klik hier voor de leesversie: Ondernemingsplan 2023-2027

Klik op de video om het visuele ondernemingsplan de starten. 

terug naar nieuws

Deel pagina op

Gerelateerd

Nieuws

Maaswaarden ouderenzorg wint CZ Zorgprijs

Hoera! Op locatie Wijkestein hebben ze de CZ Verwenzorgprijs gewonnen. Onze lieve bewoners worden binnenkort getrakteerd op een leuke activiteit.…
Nieuws

Overlijden Ellen van Loon – collega Maaswaarden

Onze collega Ellen van Loon van de HO intramuraal is op 31 december onverwacht thuis overleden. Ellen is slechts 54…