1. Home
  2. Nieuws
  3. Maaswaarden ouderenzorg organiseert moreel-café

Maaswaarden ouderenzorg organiseert moreel-café

Dementie: een ziektebeeld waar een ieder van ons wel mee te maken heeft (gehad). Eén van de gevolgen van dementie kan zijn dat een bewoner gaat ‘dwalen’, op zoek naar de vertrouwde omgeving van vroeger. Daarom zijn de pg-afdelingen tot voor kort altijd gesloten geweest. Maar van de Wet Zorg en Dwang (2020) mag dat niet meer. Daarom heeft Maaswaarden sinds juni vorig jaar de deuren van de afdelingen de Haven en de Zwaan geopend. Bewoners van deze afdelingen kunnen zich vrij bewegen in en om onze locaties als ze daar behoefte aan hebben.

We merken dat de grotere bewegingsvrijheid van bewoners met dementie best veel vragen oproept. Daarover willen we graag met u in gesprek. We vinden het belangrijk te weten hoe iedereen het opendeurenbeleid van Maaswaarden ervaart.

Daarom organiseren we een ‘moreel- café’.  Tijdens deze bijeenkomst willen we samen met buurtbewoners, cliënten, bewoners  familieleden en ook met vrijwillige collega’s informatie en ervaringen uitwisselen over dit aangelegen thema.

Wilt u hierover meepraten en bent u benieuwd naar wat anderen te zeggen hebben?

Dan verwelkomen wij u graag!

Woensdag 25 januari 2023  19.00 – 21.30 uur,

Locatie Wijkestein,

Azaleastraat 26 Wijk en Aalburg

Aanmelden?

Dit kan via info@maaswaarden.nl

 

terug naar nieuws

Deel pagina op

Gerelateerd

Nieuws

Maaswaarden deelnemer Dutch Food Week Altena

Maaswaarden zal dit jaar meedoen aan de jaarlijkse Dutch Food Week van8 t/m 15 oktober. De Dutch Food Week is…
Nieuws

Zet eens een andere bril op!

Maaswaarden ouderenzorg is in samenwerking met huisartsenpraktijk Wijk en Aalburg gestart met de inzet van de Smartglasses. Met deze slimme…