1. Home
  2. Nieuws
  3. Maaswaarden ouderenzorg organiseert moreel-café

Maaswaarden ouderenzorg organiseert moreel-café

Dementie: een ziektebeeld waar een ieder van ons wel mee te maken heeft (gehad). Eén van de gevolgen van dementie kan zijn dat een bewoner gaat ‘dwalen’, op zoek naar de vertrouwde omgeving van vroeger. Daarom zijn de pg-afdelingen tot voor kort altijd gesloten geweest. Maar van de Wet Zorg en Dwang (2020) mag dat niet meer. Daarom heeft Maaswaarden sinds juni vorig jaar de deuren van de afdelingen de Haven en de Zwaan geopend. Bewoners van deze afdelingen kunnen zich vrij bewegen in en om onze locaties als ze daar behoefte aan hebben.

We merken dat de grotere bewegingsvrijheid van bewoners met dementie best veel vragen oproept. Daarover willen we graag met u in gesprek. We vinden het belangrijk te weten hoe iedereen het opendeurenbeleid van Maaswaarden ervaart.

Daarom organiseren we een ‘moreel- café’.  Tijdens deze bijeenkomst willen we samen met buurtbewoners, cliënten, bewoners  familieleden en ook met vrijwillige collega’s informatie en ervaringen uitwisselen over dit aangelegen thema.

Wilt u hierover meepraten en bent u benieuwd naar wat anderen te zeggen hebben?

Dan verwelkomen wij u graag!

Woensdag 25 januari 2023  19.00 – 21.30 uur,

Locatie Wijkestein,

Azaleastraat 26 Wijk en Aalburg

Aanmelden?

Dit kan via info@maaswaarden.nl

 

terug naar nieuws

Deel pagina op

Gerelateerd

Geen categorie

11 Lefgozers geslaagd!

Vrijdag 10 maart hebben we bij Maaswaarden een mooi feestje gevierd! Na 18 maanden bikkelen stonden 11 Lefgozers klaar om…
Nieuws

Blijft u gezellig mee-eten?

Vindt u het leuk om regelmatig met uw partner/ familie lid mee te eten? Om de ambiance tijdens de maaltijd…