1. Home
  2. Nieuws
  3. Maaswaarden ouderzorg kiest voor Daily Fresh Food als nieuwe voedingsleverancier

Maaswaarden ouderzorg kiest voor Daily Fresh Food als nieuwe voedingsleverancier

Na een intensief selectietraject kiest Maaswaarden ouderenzorg voor de komende 4 jaar voor Daily Fresh Food als partner voor alle eten, drinken en boodschappen. Woensdag 10 mei tekenden beide partijen de overeenkomst.

‘’We hebben met elkaar de keuze voor Daily Fresh Food gemaakt’’ vertelt Mandy Pörtzgen, manager Gastvrijheid. ‘’Daily Fresh Food sprong er voor ons uit wat betreft de grootte van het assortiment en het inspireren en delen van kennis op gebied van eten, drinken en beleving. Daily Fresh Food zoekt daarbij ook actief de samenwerking op zodat ook de bewoners van een gezonde en lekkere maaltijd kunnen genieten.‘’

Binnenkort zal er een culinair adviseur de locaties bezoeken om kennis te maken, bestel trainingen te verzorgen en zal de werkwijze geïmplementeerd worden. De komende periode zal voor beide partijen in het teken staan van kennismaking om processen rond het eten en drinken te optimaliseren.

 

Over Daily Fresh Food:

Daily Fresh Food is totaalleverancier van lekkere en gezonde maaltijden. Dagelijks produceren wij verse en sous vide maaltijden waarbij, sinds 1936, vakmanschap en aandacht centraal staan.
Elke dag genieten bewoners, patiënten en bezoekers van lekker en gezond eten wat een bijdrage levert aan hun welzijn en vitaliteit. Better food, better life; daar doen wij elke dag ons best voor.

Vanuit het Zuid-Limburgse Geleen, waar wij gevestigd zijn, dragen wij elke dag een steentje bij aan de verzorging van jullie bewoners.

terug naar nieuws

Deel pagina op

Gerelateerd

Nieuws

Deel woonzorgcentrum Wijk en Aalburg ontruimd door brand

Deze morgen werden de bewoners van Maaswaarden ouderen, locatie Wijkestein, opgeschrikt door een brandmelding waarop verschillende brandweercorpsen uitrukten. De melding…
Nieuws

Dag van de vrijwilliger

Dinsdag 21 november was het eindelijk zover! Na 2 corona jaren mochten wij onze vrijwillige collega’s weer publiekelijk in het…