Overname Altenastaete Thuiszorg door Maaswaarden

Vanaf 24 januari 2024 zullen alle zorgactiviteiten van Altenastaete Thuiszorg worden overgenomen door Maaswaarden. Het betreft hier beide locaties in Nieuwendijk en Werkendam inclusief de thuiszorg activiteiten. In de afgelopen maanden hebben de bestuurders van Altenastaete en Maaswaarden vruchtbare gesprekken gevoerd die tot deze overname hebben geleid. De toezichthoudende organen hebben hun toestemming verleend. En daarmee is de overname een feit.

Beide partijen zijn erg verheugd, nu de overname een feit is, dat de zorg op beide locaties gecontinueerd kan worden. Vooral omdat tijdens de overnamegesprekken het kunnen voortzetten van de zorg voor de huidige cliënten op beide locaties het allerbelangrijkste uitgangspunt is geweest.

Alle cliënten en medewerkers van Altenastaete worden overgenomen door Maaswaarden. Beide bestuurders zijn blij met deze positieve uitkomst.

terug naar nieuws

Deel pagina op

Gerelateerd

Nieuws

Maaswaarden ouderenzorg organiseert moreel-café

Dementie: een ziektebeeld waar een ieder van ons wel mee te maken heeft (gehad). Eén van de gevolgen van dementie…
Nieuws

De Brabantse zorg wil vooruit, maar heeft daar tijd en ruimte voor nodig

De ouderenzorg staat voor goede en betaalbare zorg. Om dat zo te houden, moeten we ons blijven ontwikkelen. Door vergrijzing…