Dagbesteding

Wij vinden dat ieder mens een plek verdient in de maatschappij. Een goede dagbesteding hoort daarbij. Het kan uitkomst bieden wanneer uw gezondheid achteruitgaat, maar ook als u veel alleen bent en behoefte heeft aan sociale contacten. Graag horen wij wat uw behoefte en interesses zijn zodat wij het aanbod en de activiteiten zo goed mogelijk op uw wensen kunnen afstemmen.

Voelt beter, doet beter
Dagbesteding heeft een positieve invloed op uw gezondheid. Doordat u werkt aan uw sociale contacten en actief bezig bent, houdt u uw geestelijke en lichamelijke welzijn in stand. Dagbesteding voelt dus niet alleen goed, het doet u ook echt goed. Samen met professionele medewerkers, vrijwillige collega’s en mantelzorgers kijken we wat u nodig heeft en welke activiteiten het beste bij u passen. Naast ons brede aanbod kunt u tegen een geringe vergoeding ook kiezen voor een brood- of warme maaltijd of vervoer van en naar huis. Wij hebben alles voor u in huis om u een passende oplossing te bieden.

We bieden dagbesteding aan voor één of meer dagen per week. De dagbesteding is open van maandag t/m vrijdag van 09.30-16.30 uur op locatie Wijkestein aan de Azaleastraat. Via het Wmo-loket van uw gemeente kunt u dagbesteding aanvragen, eventueel inclusief vervoer.

Een breed aanbod
Ons activiteitenaanbod bestaat onder andere uit:

  • Individuele en groepsactiviteiten
  • Sociale bezigheden en contacten, zoals koffiedrinken en gezelschapsspelen
  • Educatieve activiteiten, zoals geheugentrainingen of een krant lezen
  • Tuinieren
  • Mobiliteitstrainingen, voor het in stand houden of vergroten van de zelfredzaamheid
  • Creatieve activiteiten, zoals bloemschikken en kaarten maken

Deel pagina op

Gerelateerd

Vragen over dagbesteding?

Heeft u een vraag over dagbesteding of wilt u meer weten over ons activiteitenaanbod? Neem contact op via onderstaande button en dan helpen wij u graag verder.

Cliëntservice