1. Home
  2. Nieuws
  3. ANWB AutoMaatje binnenkort in Altena van start

ANWB AutoMaatje binnenkort in Altena van start

Ook in Altena zitten veel mensen gedwongen achter de geraniums met een sociaal en mobiliteitsprobleem. Dit leidt vaak tot eenzaamheid. Er is weinig echt geschikt vervoersaanbod voor minder mobiele ouderen of anderen met een beperking. Mede hierdoor komen velen van hen nauwelijks nog uit hun huis en raken zij in een isolement.

ANWB AutoMaatje biedt mensen de gelegenheid weer deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Als vrijwilliger vervoert u met uw eigen auto tegen een kleine kilometervergoeding minder mobiele plaatsgenoten.

De professionals van ANWB en Trema Welzijn bieden het AutoMaatje platform waarop dit duurzaam mogelijk is. Wilt u ook een AutoMaatje worden voor minder mobiele plaatsgenoten? Kom dan naar onze voorlichtingsavonden op maandag 30 mei, 19.00-20.30 uur in het Vlechtwerk te Werkendam óf op woensdag 1 juni van 19.00-20.30 uur in Wijkestein te Wijk en Aalburg.
Opgeven kan bij Trema Welzijn: 0183 – 408444 of een mailtje naar linda.bakx@trema.org.

terug naar nieuws

Deel pagina op

Gerelateerd

Nieuws

Update coronamaatregelen

Ook voor Maaswaarden ouderenzorg breekt er, gelukkig, een tijd aan waar weer meer mogelijk is. Op dit moment zijn alle…
Nieuws

Cliëntenraad Maaswaarden ouderenzorg zoekt nieuwe leden

De cliëntenraad van Maaswaarden Ouderenzorg is op zoek naar nieuwe leden! Wat doen we? Samen met de bestuurder komen we…