ANWB AutoMaatje binnenkort in Altena van start

Ook in Altena zitten veel mensen gedwongen achter de geraniums met een sociaal en mobiliteitsprobleem. Dit leidt vaak tot eenzaamheid. Er is weinig echt geschikt vervoersaanbod voor minder mobiele ouderen of anderen met een beperking. Mede hierdoor komen velen van hen nauwelijks nog uit hun huis en raken zij in een isolement.

ANWB AutoMaatje biedt mensen de gelegenheid weer deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Als vrijwilliger vervoert u met uw eigen auto tegen een kleine kilometervergoeding minder mobiele plaatsgenoten.

De professionals van ANWB en Trema Welzijn bieden het AutoMaatje platform waarop dit duurzaam mogelijk is. Wilt u ook een AutoMaatje worden voor minder mobiele plaatsgenoten? Kom dan naar onze voorlichtingsavonden op maandag 30 mei, 19.00-20.30 uur in het Vlechtwerk te Werkendam óf op woensdag 1 juni van 19.00-20.30 uur in Wijkestein te Wijk en Aalburg.
Opgeven kan bij Trema Welzijn: 0183 – 408444 of een mailtje naar linda.bakx@trema.org.

terug naar nieuws

Deel pagina op

Gerelateerd

Nieuws

Hutsspot is weer geopend

Welkom terug! Vanaf 26 februari is Hutsspot weer geopend van 08.00 tot 20.00 uur.
Nieuws

Deel woonzorgcentrum Wijk en Aalburg ontruimd door brand

Deze morgen werden de bewoners van Maaswaarden ouderen, locatie Wijkestein, opgeschrikt door een brandmelding waarop verschillende brandweercorpsen uitrukten. De melding…