ANWB AutoMaatje binnenkort in Altena van start

Ook in Altena zitten veel mensen gedwongen achter de geraniums met een sociaal en mobiliteitsprobleem. Dit leidt vaak tot eenzaamheid. Er is weinig echt geschikt vervoersaanbod voor minder mobiele ouderen of anderen met een beperking. Mede hierdoor komen velen van hen nauwelijks nog uit hun huis en raken zij in een isolement.

ANWB AutoMaatje biedt mensen de gelegenheid weer deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Als vrijwilliger vervoert u met uw eigen auto tegen een kleine kilometervergoeding minder mobiele plaatsgenoten.

De professionals van ANWB en Trema Welzijn bieden het AutoMaatje platform waarop dit duurzaam mogelijk is. Wilt u ook een AutoMaatje worden voor minder mobiele plaatsgenoten? Kom dan naar onze voorlichtingsavonden op maandag 30 mei, 19.00-20.30 uur in het Vlechtwerk te Werkendam óf op woensdag 1 juni van 19.00-20.30 uur in Wijkestein te Wijk en Aalburg.
Opgeven kan bij Trema Welzijn: 0183 – 408444 of een mailtje naar linda.bakx@trema.org.

terug naar nieuws

Deel pagina op

Gerelateerd

Nieuws

Stichting Vrienden van de Notenhoff stopt

Afgelopen woensdag 28 februari hebben de Vrienden van de Notenhoff samen met een klein gezelschap afscheid genomen. Na veertig jaar…
Nieuws

17 zorgorganisaties luiden noodklok: aantal zzp’ers wordt onverantwoord hoog

Steeds meer zorgmedewerkers kiezen ervoor om zich niet meer te binden aan een zorgorganisatie. Inmiddels bestaat circa 7% van de…