1. Home
  2. Nieuws
  3. ANWB AutoMaatje binnenkort in Altena van start

ANWB AutoMaatje binnenkort in Altena van start

Ook in Altena zitten veel mensen gedwongen achter de geraniums met een sociaal en mobiliteitsprobleem. Dit leidt vaak tot eenzaamheid. Er is weinig echt geschikt vervoersaanbod voor minder mobiele ouderen of anderen met een beperking. Mede hierdoor komen velen van hen nauwelijks nog uit hun huis en raken zij in een isolement.

ANWB AutoMaatje biedt mensen de gelegenheid weer deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Als vrijwilliger vervoert u met uw eigen auto tegen een kleine kilometervergoeding minder mobiele plaatsgenoten.

De professionals van ANWB en Trema Welzijn bieden het AutoMaatje platform waarop dit duurzaam mogelijk is. Wilt u ook een AutoMaatje worden voor minder mobiele plaatsgenoten? Kom dan naar onze voorlichtingsavonden op maandag 30 mei, 19.00-20.30 uur in het Vlechtwerk te Werkendam óf op woensdag 1 juni van 19.00-20.30 uur in Wijkestein te Wijk en Aalburg.
Opgeven kan bij Trema Welzijn: 0183 – 408444 of een mailtje naar linda.bakx@trema.org.

terug naar nieuws

Deel pagina op

Gerelateerd

Nieuws

Gift Maaswaarden ouderenzorg aan Stichting Nationaal Ouderenfonds

Elke jaar kunnen (vrijwillige) collega’s er voor kiezen het eindejaarsgeschenk te doneren aan het goede doel. Afgelopen jaar heeft Maaswaarden…
Nieuws

Richtlijnen coronamaatregelen Maaswaarden ouderenzorg per 26-1-2022

Klik hier voor coronamaatregelen en Richtlijnen Maaswaarden ouderenzorg